Splošne informacije

 • Parkirni prostor

  Vsem obiskovalcem nakupovalnega centra vam je omogočeno parkiranje na 560 parkirnih mest v pritličju ter 480 pokritih parkirnih mest v I. nadstropju.

 • Bankomat

  Bankomat Intesa Sanpauolo banke se nahaja v pritličju centra ob vhodnih vratih.

 • Brezplačni internet – WiFi

  V celotnem nakupovalnem centru je možno brezplačno brskanje po Internetu omrežju.

 • Otroški kotiček

  Spoštovani starši, pričarajte vašim najmlajšim brezskrbno zabavo na otroškem igrišču Park Centra! Otroški kotiček je namenjen otrokom, starim od 3 do 12 let in je oblikovan in narejen tako, da je igra varna, a vseeno razburljiva. Otroci lahko torej raziskujejo, plezajo in se lovijo po celotnem kotičku, ne da bi vas skrbelo za kakšne poškodbe.

 • Darilni boni

  Podarite želje! Razveselite vaše najbližje z darilnimi boni Park Centra. Darilni boni so izjemno praktično darilo, saj jih lahko poklonite ob rojstnih dnevih, obletnicah in drugih praznikih ali priložnostih. Na voljo so vam darilni boni v vrednosti 10 EUR in 20 EUR.

  Darilne bone lahko kupite na informativnem pultu Interspar informacije. Unovčite jih lahko v vseh prodajalnah in lokalih nakupovalnega centra Park Center Koper, ki so navedene tudi na prodajnih mestih darilnih bonov.

 • Polnilna postaja za električna vozila

  Za vse imetnike električnih vozil ali električnih skuterjev so vam na voljo dve parkirni mesti, ki omogočajo hitro polnjenje vašega jeklenega konjička z močjo 22 kW.

PARK CENTER KOPER

Darilni boni