Pizza Bambola
Po naši pici vas ne bo tiščalo v želodcu in ne boste žejni.
Naše testo vzhaja 48 ur in ne uporabljamo kvasa, ampak kvasni nastavek »lievito madre«, ki je dosti bolj zdrav in star več kot 100 let. Doma je iz Neaplja.
Naše testo ima, preden gre v peč, dva dni življenja, vzhajanja, da se razvijejo encimi, okusi, da svoj cikel naredijo naravni kvasi in zato ne trpi želodec.
Testu dodamo tudi sojino moko in ekstra deviško oljčno olje iz Sicilije.
Sveža mocarela, paradižnikova omaka iz pelatov in druge sestavine, vedno prvovrstne in sveže, izključno od lokalnih pridelovalcev (sveži šampinjoni, bučke, melancane, paradižniki,salame, …).
Za okusno baziliko in origano na naših picah skrbijo lokalni zeliščarji.
Skrbna roka picopeka skrbi, da se bo pica spekla na pravi temperaturi, da bo vedno hrustljava sredica in debel, napihnjen rob.