Optika Clarus

Optika Clarus je največja in najperspektivnejša veriga optik v Sloveniji, obsega namreč kar 25 poslovalnic po vsej državi.

Optika Clarus je sinonim za celostno storitev maksimalne kakovosti in široko možnost izbire za še tako zahtevne okuse. Poleg prodaje nudimo tudi svetovanje v naših ambulantah in s preventivnimi pregledi izpolnjujemo svoje primarno poslanstvo: zmanjšati odstotek slabovidnih, dobro videti in dobro izgledati.

Med strankami smo poznani po veliki in kakovostni ponudbi korekcijskih, sončnih, športnih in otroških očal več kot 100 priznanih blagovnih znamk kot so Police, Chopard, Furla, Bvlgari, Calvin Klein in druge.

Naše poslovalnice najdete v Ljubljani (poslovalnica BTC, BTC City Outlet, poslovalnica Cankarjeva in poslovalnica Wolfova), Kopru, Mariboru, Celju, Novi Gorici, Kranju, Murski Soboti (poslovalnica BTC in poslovalnica Gregorčičeva), Novem mestu, Krškem, Velenju, Vrhniki, Slovenski Bistrici, Medvodah, Zagorju ob Savi, Cerknici, Postojni, Idriji in na Ptuju (poslovalnica Qlandia in poslovalnica na Mestnem trgu).

 

SEDEŽ PODJETJA
PLANETA d.o.o., trgovina in storitve
Šmartinska 152
1000 Ljubljana

telefon 01 585 20 03

POSLOVALNICA
Ankaranska c. 3A
telefon  08 205 76 40

SPLETNA STRAN
http://www.clarus.si/

DRUŽABNA OMREŽJA

PARK CENTER KOPER

Darilni boni