KUPIŠ 1, DOBIŠ 2

20.9.2020

Najbolj priljubljena akcija KUPIŠ 1, DOBIŠ 2, je nazaj. Ob nakupu enih korekcijskih očal, vam druga očala s stekli vaše dioptrije PODARIMO.

Izkoristite odlično akcijo in prejmite druga očala brezplačno. Se sprašujete, zakaj bi imeli dvoje očal?
– Za rezervo,
– za lažjo kombinacijo stilov,
– za posebne priložnosti,
– za različne aktivnosti,
– ker vam jih Clarus podari!

In kakšen je okvir, ki ga prejmete? Nekaj izbranih modelov si lahko pogledaš v spodnji galeriji. Podarjen okvir za očala, ki si ga izberete sami, je modno oblikovan, zato ga lahko poljubno kombinirate k vašemu najljubšemu kosu oblačil. Na voljo je več oblik in barv okvirjev za očala.

Stekla, ki jih dobite z okvirjem, so kakovostna, s trdim in antirefleksnim slojem z vgrajeno vašo dioptrijo.

Pred nakupom korekcijskih očal vam predlagamo, da opravite OKULISTIČNI PREGLED.

*Ob nakupu korekcijskih očal v vrednosti nad 95 €, vam nudimo druga očala iste predpisane dioptrije brez doplačila. Nakup korekcijskih očal mora vključevati okvir, par stekel in storitev montaže – nakup celotnih očal. Druga korekcijska očala so sestavljena iz okvirja po izboru iz posebne ponudbe Clarus – okvirji so označeni z nalepko Clarus. Stekla Clarus iz ponudbe za druga očala so organska, 1,5, s trdim in antirefleksnim slojem. Stekla v drugem paru so enožariščna (samo za daleč ali samo za blizu, razpon dioptrije do +/- 4 sph in do 2 cyl, razen v primeru cyl 2 do -6 sph), tudi takrat, ko je bil nakup opravljen za večžariščna (kombinacija daleč in blizu). Oboja očala morajo biti za isto stranko in naročena istočasno. Ni možnosti menjave ponudbe za denar. Ponudba velja od 18. 9. 2020 do 31. 10. 2020. Velja v vseh poslovalnicah Optike Clarus. Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo.