Kontakt

Kontaktni obrazec

Pošljite nam vaše sporočilo, kontakt, predlog. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Pustite nam sporočilo

Strinjam se z obdelavo mojih osebnih podatkov za potrebe komunikacije.


Dobrodošel Park Center!

Koper kot središče obalne regije predstavlja sproščeno mesto na prepihu kulturnih, gospodarskih in prometnih poti. Skupina Revetas in m2 Centermanagement k temu dodajata še uspešno nakupovalno zgodbo. Zato smo zelo ponosni, da smo pred 15 leti kot prvo nakupovalno središče na obali pod imenom Supernova zgradili temelje vseslovensko prepoznavni blagovni znamki in dali pečat slovenskemu nakupovanju! Letošnjo jesen pa se pod novim imenom veselimo prenovljene podobe, imena in novega začetka Park Centra. Več o načrtih, izgledu in aktivnostih vam sporočamo na naslednjih straneh.

Hvala Supernova in dobrodošel Park Center! Biti del družine Park Center je nekaj izjemnega!

Boštjan Hrabar, center manager

Kontakti

PARK CENTER KOPER
Ankaranska c. 3A
6000 Koper

MANAGEMENT
m2 Centermanagement, upravljanje trgovskih centrov d.o.o.
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana

CENTER MANAGER
Boštjan Hrabar
boh@m2.co.at
05 611 64 70

ADMINISTRACIJA
Andreja Grahek
ag@m2.co.at

Sedež podjetja

CUP I d.o.o.
Leskoškova cesta 2
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI17222176
Matična številka: 6886990000

Vzdrževanje

Elektromont

KONTAKT:
g. Fabrizio Šalinger
040 327 000
info@elektromont.si

Elektromont d.o.o. je podjetje, ki izvaja dejavnost električnih inštalacij vseh vrst ter vzdrževanje objektov. Začetki podjetja segajo v leto 2004. Z razvojem panoge se je skozi vsa leta širila tudi njihova dejavnost, prav tako pa tudi število delavcev. V centru je stalno prisoten en vzdrževalec v odpiralnem času, izven njega pa je zagotovljeno tudi dežurstvo za nujne primere.

Varovanje

Sintal

KONTAKT:
g. Zoran Vovk
041 358 735
obala@sintal.si

Podjetje Sintal je edina varnostna družba, ki izvaja storitve varovanja na celotnem območju Slovenije brez podizvajalcev in zagotavlja celovito ponudbo storitev varovanja oseb in premoženja in upravljanja zgradb. Nakupovalnemu parku je 24 ur dnevno na voljo dežurna intervencijska ekipa.

Marketing

Akiir Agencija

KONTAKT:
g. Damjan Dekleva
 040 888 300
info@akiir.agency

Skrb za marketinške aktivnosti je zaupana kreativni agenciji Akiir, specializirani za marketing, trženje in organizacijo dogodkov. Zagotavljamo vse marketinške aktivnosti, posebej pa smo ponosni na skoraj 500 izvedenih dogodkov v 15 letih delovanja nakupovalnega središča. Smo ekipa vrhunskih in inovativnih strokovnjakov in seveda, obožujemo to, kar delamo!

PARK CENTER KOPER