Dobrodošli v Park Centru Koper!

Razkošje nakupovanja samo korak od doma!
Park Center je sodobno nakupovalno središče, kjer se boste počutili kot doma. Razlog je preprost: razumemo vaše želje, spoštujemo vašo naravnanost k udobju, pa še prehiteti vas znamo, ko razmišljate, kaj potrebujete v vsakdanjem življenju.

Pričakujemo vas z bogato in raznoliko ponudbo, ki vas bo – v to smo prepričani – navdušila. In to samo korak stran od mestnega središča Kopra. Pričakujemo pa vas tudi na naši spletni strani in omrežju Facebook ter vas vabimo, da prisluhnete našemu internemu radiu ali da se naročite na naše e-novice. Tako boste redno seznanjeni s pestrim dnevnim dogajanjem pri nas.

V našo ponudbo vstopajo blagovne znamke, ki govorijo jezik novih trendov in razmišljajo na način novih generacij. Svoje mesto dobijo v prenovljenem nakupovalnem središču tako odrasli kot otroci, tako zaljubljenci kot velike in male družinice. Nakupovanje je pri nas preraslo v razkošje nepozabnih doživetij.

Naj se doživetje torej prične!

Zakaj smo, kar smo?

Doživetij ni ne konca ne kraja

Razlogi za to so trije. Ker boste v naši bogati ponudbi zagotovo našli nekaj po svojem okusu. Ker je sprehod med izdelki in storitvami naših ponudnikov paša za oči in balzam za dušo. Ker so naši družabni otočki in otroški kotiček idealno mesto druženja z vašimi najmlajšimi in vašimi prijatelji.

Samo pomislite: slastna hrana, ki vas bo v restavraciji napolnila z novimi močmi za nakupe, vonj po kavi, ki se omamno vije iz bara, ter sladki zalogajčki, ki jih ponujata naša sladoledarna. Ne, ničesar nismo prepustili naključju! Zato lepo vabljeni v naš priročen frizerski salon, kjer bodo poskrbeli, da boste z brezhibno pričesko nared za druženje.

Ponudba je zadetek v polno

Pa začnimo pri živilih: Interspar je še vedno zakon, ko je potrebno napolniti hladilnik in obložiti shrambo. In tako kot v vsakdanjem življenju ne gre brez elektronike, tako ne gre brez Big Banga. Če daste kaj nase, je vaš novi itinerarij naslednji: New Yorker, Sportina ali trgovina Pepco za zadnje trende urbane mode, SportsDirect za nove športne izzive, La Scarpa za oboževalce kakovostne obutve, Blukids trgovina za najmlajše, Extreme Intimo za spodnje perilo in za piko na i pa še optika Clarus z očali vrhunskih blagovnih znamk ter Slowatch z modnimi urami in nakitom. Naša skrb za vas se nadaljuje z izvrstno ponudbo kozmetike in izdelkov za dom v Müllerju, z Obijem pa smo razmišljali o vaših mojstrskih podvigih in ustvarjanju domačega ambienta. Da boste ostali v stiku z vsemi in vsem, sta tu Simobil, T-2 in A1, da bi lažje našli srečo pa Loterija Slovenije.

S prenovljenimi ali novimi gostinskimi lokali se bo nakup razvil v pravcato nakupovalno doživetje. Med njimi kraljuje Restavracija Spar. Za nepogrešljive posladke pa bo treba zaviti v Tòtò, ali v novo pizzerio Bambola. In še zadnja rožice v šopku naše prenovljene ponudbe: cvetličarna Pasion.

Ugodje ugodnega

Ugodni nakupi so najslajši nakupi, in to samo korak od doma. Prav zato se naši zvesti ponudniki trudijo, da bi vam vsak dan pripravili akcijske ugodnosti in posebne ponudbe. Z rednim spremljanjem naše spletne strani, družabnega omrežja Facebook, e-novic in internega radia jih ne morete spregledati.

Za konec pa še čisto prijateljski namig: darilni boni Park Centra so preprosta in učinkovita rešitev, ko bi radi nekoga razveselili ob rojstnem dnevu ali drugi priložnosti. Povprašajte po njih na informacijski točki Insterspar.