Podarite želje!

Razveselite vaše najbližje z darilnimi boni Park Centra. Darilni boni so izjemno praktično darilo, saj jih lahko poklonite ob rojstnih dnevih, obletnicah in drugih praznikih ali priložnostih.

Na voljo so vam darilni boni v vrednosti 10 EUR in 20 EUR. Darilne bone lahko kupite na informativnem pultu Interspar informacije. Na prodajnem mestu se boni prodajajo izključno fizičnim osebam. Unovčite jih lahko v vseh prodajalnah in lokalih nakupovalnega centra Park Center Koper, ki so navedene tudi na prodajnih mestih darilnih bonov.

Pravilnik poslovanja z darilnimi boni park Center Koper

SPLOŠNO:

Darilni boni nakupovalnega središča Park Center Koper je plačilno sredstvo enakovredno gotovini. Darilni bon se kot plačilno sredstvo lahko uporablja samo v nakupovalnem centru, Ankaranska cesta 3a, 6000 Koper. Darilni boni so namenjeni tako fizičnim kot pravnim osebam.

Darilni bon je plačilno sredstvo in se ga zato obvezujejo jemati vsi najemniki v centru. Izjema so Loterija Slovenije, bančne in finančne točke ter občasni promocijski prodajalci (stojnice).

Boni so nominirani v vrednosti po 10 in 20  eur:

  • 10 eur bon je bele barve z zaščitno folijo in rdečo obrobo
  • 20 eur bon je bele barve z zaščitno folijo in viola obrobo

Vsi boni so obojestransko potiskani.

Vsak bon ima tudi 13-mestno EAN kodo, ter zaporedno številko, ki pa je individualna in enkratna.

PRODAJA DARILNIH BONOV PRAVNIM OSEBAM:

Darilne bone prodaja CUP I d.o.o neposredno pravnim osebam. Prodaja poteka sledeče:

  • CUP I. d.o.o. (uprava) izda predračun
  • Po plačilu predračuna lahko naročnik dvigne s potrdilom o plačilu ustrezno število bonov na info točki Interspar
  • Ob predaji bonov se na info točki izstavi potrdilo (blagajniški prejemek – za original račun) ter se ga preda upravi centra za izstavitev original računa.

Za prodajo darilnih bonov pravnim osebam prodajalec na info točki Interspar posreduje podatek o kontaktni osebi na sedežu firme CUP I.  d.o.o. oz. vzame podatke o interesentu (družba, kontaktna oseba, mail, telefon).

V kolikor ste zainteresirani za nakup večjega števila darilnih bonov nas prosim kontaktirajte na email:bostjan@parkcenter.si