HITRI TEST, PISNO POTRDILO, BREZ NAROČANJA ZA SAMO 10 EUR PRED PARK CENTROM V KOPRU

02.08.202110.00

Testiranje na COVID-19 s hitrimi antigenskimi testi izvajamo vsak dan od ponedeljka do sobote med 09.00 in 20.00 uro pred Park centrom v Kopru.

Pogoji testiranja:

Testiranje na COVID-19 lahko opravijo samo osebe brez simptomov. Cena testiranja je 10 € s pisnim potrdilom. Testirajo se lahko tudi tujci.

Do brezplačnega testiranja je upravičena skupina ljudi katera je določena s strani Vlade RS. Upravičenost posameznik izkaže s pisnim potrdilom delodajalca ter z žigom in podpisom odgovorne osebe.***

Navodila:

Po hitrem testiranju boste na telefonsko številko, ki ste jo navedli, tekom dneva prejeli SMS potrdilo o rezultatu testiranja. Tiskano potrdilo (dvojezično SLO/ANG) pa v roku 15 minut od odvzema brisa. Tiskano potrdilo je veljavno tudi za prehod meje*.

Pomembno:

V kolikor potrebujete EU digitalno potrdilo o hitrem testiranju na COVID-19 nam to na lokaciji odvzema brisa poudarite (dobili boste navodila) in še najkasneje istega dne boste po E-pošti in sicer kot odgovor (»reply«) na el. naslov s katerega ste poslali zahtevo za izdajo EU potrdila prejeli EU DIGITALNO POTRDILO.

V kolikor omenjeni dokument potrebujete čim prej, si ga lahko natisnete čez približno eno uro od odvzema brisa s kvalificiranim digitalnim potrdilom (aplikacija zVem) ali ga lahko pridobite v najbližji lekarni po predložitvi svoje kartice zdravstvenega zavarovanja.